Interview: Interesse is de remedie

geplaatst in: Geen categorie | 1

Graag draag ik mijn enthousiasme voor de Filosofie der Vrijheid uit. Om die reden vond ik het ook aardig dat de twee filmers Arne Verbrugh en Joris Zee mij voorstelden ook mij te interviewen over mijn ervaring met het boek in mijn werkleven. Zij werken aan een documentaire. Het resultaat van het interview met mij hebben zij weergegeven in een filmpje van 30 minuten. Misschien neem je de tijd het te bekijken.

  1. Jan Ritzema

    Hallo Jaap

    Mooie en helder verhaal. Toch ook complex met het zuivere denken en de koppeling aan de God Vader wereld en de God Zoonwereld. Mijn compliment dat je het toch zo mooi en helder hebt verwoord. Dank voor deze mooie film. Het heeft me enthousiast gemaakt voor FvV van Steiner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *